Business Limousines Amsterdam

U wordt rondgereden in luxe Mercedes limousines door een professionele en beleefde chauffeur.

U kunt snel en eenvoudig uw prijs berekenen en reserveren via ons online boekingssysteem.

Tripadvisor traveler’s choice 2022 (5/5)

Business Limousines Amsterdam

Taxi Centrale Hoofddorp heeft één doel: uw verwachtingen overtreffen.
Een professionele chauffeur huren met een luxe auto is heel eenvoudig voor zakelijk vervoer in Amsterdam, limousineservice in Amsterdam of BN’ers vervoer in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam of Utrecht.
Wanneer uw bedrijf gebruik maakt van onze executive car service, kunt u erop vertrouwen dat uw auto op tijd aankomt. Een beleefde, professioneel opgeleide chauffeur zorgt ervoor dat uw rit comfortabel en veilig is. U kunt overal en altijd nieuwe reserveringen maken, per telefoon, e-mail of online. En we zorgen voor elk detail dat uw ervaring kan verbeteren.

We begrijpen dat bedrijven vooral betrouwbaarheid en vertrouwen in hun partners waarderen. Wanneer u een auto reserveert, moet u weten dat deze op tijd aankomt – elke keer weer – en u efficiënt en veilig naar uw bestemming brengt. Te laat zijn voor een vergadering of een vlucht missen is geen optie. U hebt ook een serviceniveau nodig dat u met trots aan een van uw eigen klanten kunt bieden. De chauffeur moet beleefd, professioneel en discreet zijn en een uitstekende eerste indruk maken.

Taxi Centrale Hoofddorp brengt een nieuw niveau van professionaliteit in zakenreizen. Onze chauffeurs werken fulltime voor ons en zijn goed opgeleid en opgeleid. Wanneer u in een van onze auto’s stapt, weet u zeker dat de persoon die u bestuurt:

– Heeft uitgebreide federale, staats- en rij-achtergrondcontroles doorstaan
– Wordt regelmatig getraind in veilig en defensief rijden
– Spreekt Engels, weet wanneer hij moet chatten en wanneer hij klanten privacy moet geven
– Biedt attente, persoonlijke service

Wij verzorgen zakelijke limousines in Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Rotterdam en indien nodig wereldwijd. Door onze vaste tarieven betaalt u nooit te veel. Ook bij files of slechte wegomstandigheden betaalt u toch de afgesproken prijs, hoe lang het ook duurt.

Laat Taxi Centrale Hoofddorp vandaag nog uw chauffeursdienst zijn!

Ons team bestaat uit zeer ervaren planners en chauffeurs en met onze 20 jaar ervaring staan ​​wij garant voor de beste service voor uw gezelschap. Van het vliegveld naar het hotel, het hotel naar het evenement, lunch, diner en terug naar het hotel. Ons team is beschikbaar tot het einde van het evenement.
Vele beroemdheden, bedrijven en organisaties maakten al eerder gebruik van onze diensten zoals Christiano Ronaldo, Jimmy Butler, Davina Michelle, DJ Nervo, Hydeout Festivals, Lille OSC, Chelsea Football club, Philips, Shell, Deloitte en nog veel meer.
Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte!

As a chauffeur company we provide a premium service with professional drivers and luxury business limousines. Taxi Centrale Hoofddorp brings a new level of professionalism to business travel.

Vertrouwd door meer dan 5000 tevreden klanten

20 jaar ervaring in luxe chauffeursdiensten

Taxi Centrale Hoofddorp is er voor iedereen die in stijl vervoerd wil worden. Dit vervoer kan incidenteel of op contractbasis zijn en is een economisch aantrekkelijk alternatief voor het hebben van een vaste privéchauffeur.

Eenvoudig reserveren

Gebruik ons ​​beveiligde online reserveringssysteem voor al uw boekingen.

Onze chauffeurs

U wordt vervoerd door de meest professionele en vriendelijke chauffeurs in een van onze luxe voertuigen.

20+ jaar ervaring

Taxi Centrale Hoofddorp heeft meer dan 20 jaar ervaring in Luxe Chauffeursdiensten.

Wagenpark

Onze nieuwste Mercedes Executive-voertuigen zijn altijd beschikbaar.

Wij maken van elke rit een belevenis

Aan boord van onze luxe voertuigen vindt u al uw comfort van thuis: gratis wifi, mineraalwater, Hollandse wafels, leren stoelen, airconditioning en nog veel meer. Dus waarom kiest u niet voor het beste als u op reis gaat?

Ons vertrouwde netwerk

Scroll to Top